Om oss

Vi er et løsningsorientert faglig dyktig team

Målet vårt er å tilføre størst mulig verdi for våre kunder. Vi har et profesjonelt, serviceinnstilt team med høy kompetanse innenfor data, analyse og transportplanlegging

Møt teamet vårt

Vi har en enkel filosofi — Bygg et team av engasjerte, lagorienterte personer med høy kompetanse, og en kultur som gjør at alle kan yte sitt beste

Martin N. Digernes
Martin N. Digernes
Gründer og daglig leder

Sivilingeniør med spesialisering i maskinfag og optimering fra studieprogrammet Industriell Økonomi og Teknologiledelse ved NTNU. Fem års arbeidserfaring som selskapsanalytiker innenfor storkundeområdet i DNB.

martin.digernes@hastelogistics.no+47 95128081
Andreas N. Digernes
Andreas N. Digernes
Gründer og teknisk leder

Mastergrad i programvareutvikling og informatikk fra NTNU. Full stack utvikler med erfaring fra flere IT-prosjekter og sitter som IT-ansvarlig i forskjellige styrer.

Jørgen Skålnes
Jørgen Skålnes
Gründer og analysesjef

Sivilingeniør og doktorgrad i optimering fra studieprogrammet Industriell Økonomi og Teknologiledelse ved NTNU. Vinner av inventory routing problem track i 12th DIMACS Implementation Challenge i 2022. Jørgen har i tillegg undervist i introduksjonsfag i optimering ved instituttet.

Lars Rudi
Lars Rudi
Gründer og driftssjef

Sivilingeniør med spesialisering i maskinfag og optimering fra studieprogrammet Industriell Økonomi og Teknologiledelse ved NTNU. Fem års erfaring som IT-konsulent i Deloitte og Accenture med hovedfokus på implementering, drift og vedlikehold av IT-systemer for rapportering, analyse og innsikt.