Gyldig fra 01. januar 2024

Vilkår og betingelser

Ved å besøke vår nettside, godtar du vilkårene og betingelsene beskrevet på denne siden, all relevant lovgivning og at du er ansvarlig for til en hver tid å følge lokal lovgivning.

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Oisann! Noe gikk galt.

Vi verdsetter ditt personvern og ønsker å være transparente om hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger på vår nettside. Vennligst les følgende informasjon for å få en bedre forståelse av vår praksis.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler inn informasjon som er nødvendig for å forbedre din opplevelse på nettsiden vår, for eksempel personlig identifiserbar informasjon (som navn, e-postadresse, telefonnummer) som du frivillig oppgir gjennom skjemaer eller når du kommuniserer med oss. Vi kan også samle inn informasjon om din interaksjon med nettsiden vår, inkludert informasjon om enheten din og din nettleser.

Hvordan bruker vi informasjonen?

Den informasjonen vi samler inn, brukes til å forbedre og tilpasse din opplevelse på nettsiden vår, for å svare på dine henvendelser og spørsmål, og for å sende relevant informasjon og markedsføringsmateriale hvis du har gitt samtykke til dette.

Bruker vi cookies eller andre tracking-teknologier?

Ja, vi bruker cookies og lignende teknologier for å samle inn informasjon om hvordan nettsiden vår brukes, for å forbedre ytelsen, tilpasse innholdet og analysere bruksmønstre. Du kan administrere innstillingene for informasjonskapsler i din nettleser.

Hvor lenge bevarer vi informasjonen?

Vi bevarer din informasjon så lenge det er nødvendig for de formål som er angitt i denne personvernerklæringen, med mindre en lengre bevaringstid er påkrevd eller tillatt i henhold til gjeldende lovgivning.

Hvordan holder vi informasjonen din sikker?

Vi tar sikkerheten til din personlige informasjon på alvor og har implementert passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine data mot utilsiktet eller ulovlig ødeleggelse, tap, endring, uautorisert tilgang eller avsløring.

Hva er dine personvernrettigheter?

Du har visse rettigheter med hensyn til dine personopplysninger, inkludert retten til å få tilgang til, korrigere, begrense behandlingen av, slette eller overføre dine data. Du har også retten til å trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt, og til å klage til tilsynsmyndighetene om vår håndtering av dine personopplysninger.

Vi håper denne forklaringen har gitt deg klarhet om vår praksis for datainnsamling på vår nettside. Hvis du har ytterligere spørsmål eller bekymringer angående personvern, vennligst kontakt oss.